Hledáme výpomoc do služeb pro seniory a pro lidi bez domova (charita.cz)
Vzhledem k aktuálně nepříznivé epidemiologické situaci onemocnění Covid-19 bylo rozhodnuto o ZRUŠENÍ letošních Svatomartinských slavností.
Svátek sv. Martina můžete oslavit ve velkobystřických restauračních zařízeních, která připravují svatomartinská menu a těší se na vaši návštěvu:
Restaurace Mlýn 13. - 14. 11. 2021, otevřeno bude od 12 hod.
Předkrm: Kachní paštika s brusinkami
Polévka: Kachní vývar s masem a nudlemi
Hlavní chod: 1/4 kachny, pečené s jablky, červené a bíle zelí, variace knedlíků
Dezert: medovník
k menu 2dc růžového vína
Nutná rezervace na čísle: 732 602 208
Hospůdka Na faře 13. – 14. 11. 2021
Předkrm: Husí paštika s brusinkami, domácí bagetka 59,-
Polévka: Husí kaldoun 59,-
Hlavní chod: Dozlatova pečené husí stehno s červeným a bílým zelím, domácí houskový a karlovarský knedlík 249,-
Dezert: Domácí jablečný štrůdl 49,-
Nutná rezervace na tel. čísle: 775 611 165
Restaurace U Zedníků 13. 11. 2021
Svatomartinské husí a kachní hody
Těšíme se na vaši návštěvu!
Hotel Zámek 11. – 14. 11. 2021
Svatomartinské husí menu:
Předkrm: Husí terina, směs zeleninových listů, česneková bageta 85,-
Polévka: Zámecký husí kaldoun, opečené krutony 60,-
Hlavní chod: Dozlatova upečené husí stehno s bílým a červeným zelím s jablky, bramborovými a houskovými knedlíky 385,-
Dezert: Marinovaná hruška v cherry pálence s ovocnou omáčkou a perníkovou drobenkou 80,-
KOMPLETNÍ MENU ZA ZVÝHODNĚNOU CENU 550,- Kč.
Nutná rezervace na tel. čísle: 585 351 451
Pivovarská restaurace TVARG 11. – 14. 11. 2021, Otevřeno: 11 – 22 hod.
Předkrm: Husí paštika, brioška u nás pečená
Polévka: Husí kaldoun, celestýnské nudle
Hlavní chod: Dozlatova upečené husí stehno s bystročickým zelím a houskovými knedlíky
Dezert: Svatomartinské koláčky
Na čepu: Svatomartinský speciál, mladé víno z Vinařství Trpelka a Oulehla
Rezervace stolu na tel. čísle: 739 619 039
Lampionový průvod plánovaný na 5.11. je zrušen. Děkujeme za pochopení.
Pondělí 8:00 - 11:30, 13:00 - 15:00
Středa 8:00 - 11:30, 15:00 - 17:30